Γεννήθηκε στη Πόλη της Αμμοχώστου. Τελείωσε με Άριστα την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Postgraduate Medical Institute of the Educational Arm of Massachusetts Medical Society όπου διακρίθηκε με Άριστα.

Εργάσθηκε στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, όπου απέκτησε την ειδικότητα του καρδιολόγου. Έχει αναγνωρισμένη υπηρεσία και διπλώματα στις κάτωθι υπό-ειδικότητες της Καρδιολογίας. Κλινική Καρδιολογία με κύριο ενδιαφέρον στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νόσων, Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης και Θεραπείας Οξέων Καρδιολογικών Περιστατικών, Προνοσοκομειακή Νοσηλεία του Οξέος Εμφράγματος του Μυοκαρδίου. Εργαστήριο Υπερηχοκαρδιογραφίας Doppler, Διοισοφάγειος Υπερηχογραφία και Stress Echo. Εργαστήριο Δοκιμασίας Κοπώσεως και Πυρηνικής Καρδιολογίας, Υπερτασιολογια με εξειδίκευση στην Υπέρταση παίδων, ενηλίκων και υπερήλικων. Πρόληψη διάγνωση, και θεραπευτική αντιμετώπιση αρρυθμιών με ειδικό ενδιαφέρον στη κολπική μαρμαρυγή.

Είναι Ενεργό Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης από το 1988, Ενεργό Μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας με συμμετοχή στα Προγράμματα Διαφώτισης και Πρόληψης, και πολλαπλές τιμητικές διακρίσεις. Συνεχίζει και συμμετέχει ενεργά στη συνεχόμενη ιατρική εκπαίδευση την καθοριζόμενη από την Αμερικάνικη και Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία δίδοντας εξετάσεις αρκετές φορές κάθε χρόνο. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προληπτική ιατρική με πολύ εξειδικευμένες γνώσεις και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων.

Από τον Απρίλιο του 2003 βρίσκεται στη Λεμεσό όπου εργάζεται σε ένα δικό του υπερσύγχρονο Καρδιολογικό Κέντρο με άμεση σύνδεση τόσο με την Αμερικάνικη όσο και με την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία.

Τον Απρίλιο του 2016 το Καρδιολογικό Κέντρο το οποίο διευθύνει απέκτησε ISO 9001:2008 και εκσυγχρονίστηκε με ότι τελειότερο μηχανημα υπάρχει στη καρδιολογια. Συμμετέχει σε προγράμματα Continuous Medical Educatioης της Αμερικανικής και Ευρωπαϊκής καρδιολογικης εταιρειας όσο και του Αμερικανικού Κολλεγίου Καρδιολόγων.

Kounnis

 

 

H Τατιάνα Κουννή είναι επικεφαλής του Τμήματος Φροντίδας Ασθενών, με πλούσιο βιογραφικό και σπουδές ως εντατικολόγος. Στη διάρκεια της 25ετούς καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πλήθος επεμβάσεων ως βοηθός αναισθησιολόγου και έχει φροντίσει χιλιάδες ασθενείς, κυρίως σε εντατικές μονάδες θεραπείας, με ποικίλες ανάγκες και παθήσεις. Με χαρακτηριστικό τον ήπιο και ευγενικό χαρακτήρα της και με την εξειδικευμένη κατάρτισή της, η Τατιάνα είναι υπεύθυνη να προσφέρει στους ασθενείς του Καρδιολογικού κέντρου τις συνθήκες που θα επιστρέψουν την ταχύτερη διάγνωση και θεραπεία και θα κάνουν την παραμονή τους στο ιατρείο ή στο κέντρο βραχείας νοσηλείας όσο πιο άνετη γίνεται.

Αναζητηση

Επικοινωνία

Βασιλέως Κωνσταντίνου Ά 129,
Λεμεσός 3080, Κύπρος

Τηλέφωνο: +357 25389696
Fax: +357 25736244

Ηλ. Διεύθυνση: info@zkounnis.com

Τοποθεσία