Είναι γνωστό ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, ειδικά σήμερα που η ιατρική τεχνολογία μας επιτρέπει κυριολεκτικά να προβλέψουμε με ασφάλεια το μέλλον της υγείας μας, να διορθώσουμε, να προλάβουμε και να μείνουμε υγιείς. Παρόλα αυτά, το γνωστό, διαδεδομένο Check Up, όπως το έχουμε συνηθίσει στην Κύπρο, περιορίζεται στην αποτύπωση του σήμερα, με τον υπέρηχο και το τεστ κοπώσεως, δεν εμβαθύνει όμως στην ουσιαστική πρόβλεψη του αύριο και μάλιστα απέχει πολύ από αυτό που γίνεται αποδεκτό στις περισσότερες δυτικές χώρες (συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών Χωρών και των ΗΠΑ). Στο Καρδιολογικό Κέντρο Ζαχαρία Κουννή, παρουσιάζουμε στους εξεταζόμενους τις δύο εναλλακτικές μορφές Check Up, τα προτερήματα της καθεμιάς και εκείνοι επιλέγουν αυτό που θα τους βοηθήσει καλύτερα.

 

 

Tι παραπάνω μου προσφέρει το Check Up Plus?

Μέσα από σχολαστικές και πολλαπλές αναλύσεις το Check Up Plus υπολογίζει τα βέλτιστα επίπεδα για κάθε παράγοντα που επηρεάζει την υγεία της καρδιάς, όπως πχ η χοληστερίνη, η πίεση κλπ. Αντίθετα με αυτό που συχνά πιστεύουμε ως σωστό, τα σωστά επίπεδα δεν είναι καθολικά, ίδια για όλους, αλλά μεταβάλλονται ανάλογα με την κατάσταση και τις ανάγκες του κάθε οργανισμού. Αποτυπώνοντας σωστά την κατάσταση αυτή και εντοπίζοντας τους παράγοντες κινδύνου, μπορούμε να ρυθμίσουμε ανάλογα τους διάφορους δείκτες, προλαμβάνοντας προβλήματα και δίνοντας στον εξεταζόμενο πραγματική ασφάλεια για το μέλλον του.

Με απλά λόγια, το Check Up Plus υπολογίζει για κάθε οργανισμό ένα σκορ από καθοριστικές για την υγεία μετρήσεις. Στη συνέχεια ο Δρ Κουννής ερμηνεύει αυτό το σκορ ανάλογα με τον τρόπο ζωής και την ατομική κατάσταση του εξεταζόμενου και προτείνει διορθώσεις, ώστε να προληφθούν ενδεχόμενες καταστάσεις και να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η καρδιά δυνατή και υγιής. Αυτή η βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση, που προκύπτει από την εμπειρία του καρδιολόγου αλλά και τον εξοπλισμό αιχμής του καρδιολογικού κέντρου προσδίδει στον εξεταζόμενο και τους οικείους του την ασφάλεια ότι είναι σε θέση να ελέγξει το μέλλον του και να πάρει για τον εαυτό του τις σωστές αποφάσεις, ώστε να συνεχίσει να ζει με την καρδιά του!

 

Επικοινωνία

Βασιλέως Κωνσταντίνου Ά 129,
Λεμεσός 3080, Κύπρος

Τηλέφωνο: +357 25389696
Fax: +357 25736244

Ηλ. Διεύθυνση: info@zkounnis.com

Τοποθεσία