Οι αρρυθμίες αποτελούν μια συνηθισμένη πάθηση, η αντιμετώπιση της οποίας είναι περίπλοκη και απαιτεί ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό. Γι αυτό, στο Καρδιολογικό Κέντρο Ζαχαρίας Κουννής, διαθέτουμε ξεχωριστό αρρυθμιολογικό τμήμα, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές για διάγνωση και αντιμετώπιση των αρρυθμιών.

Η διάγνωση των αρρυθμιών γίνεται με βάση έναν αρκετά περίπλοκο αλγόρυθμο, με ειδικές μεθόδους και μηχανήματα. Η μονάδα βραχείας νοσηλείας του Καρδιολογικού Κέντρου μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε, να καταγράψουμε και να ανατάξουμε αρρυθμίες που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση, αφού μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή των ασθενών.

Προκειμένου για την καλύτερη αντιμετώπιση των αρρυθμιών, ο δρ Ζαχαρίας Κουννής έχει λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση στον τομέα της αρρυθμιολογίας και έχει εντρυφήσει συστηματικά στην αντιμετώπιση και θεραπεία τους. Το καρδιολογικό κέντρο, παράλληλα, συνεργάζεται με ιατρούς και ιατρικά κέντρα στο εξωτερικό, όπου μπορούμε να παραπέμψουμε τους ασθενείς που το χρειάζονται για ηλεκτροφυσιολογικές μελέτες και θεραπεία με ειδικές μεθόδους, όπως η εκτομή (ablation).

Διαβάστε περισσότερα για τις αρρυθμίες.

Επικοινωνία

Βασιλέως Κωνσταντίνου Ά 129,
Λεμεσός 3080, Κύπρος

Τηλέφωνο: +357 25389696
Fax: +357 25736244

Ηλ. Διεύθυνση: info@zkounnis.com

Τοποθεσία