«Ζήσε με την καρδιά σου»: Με αυτό το σύνθημα ο Δρ Ζαχαρίας Κουννής και όλη η επιστημονική ομάδα του Καρδιολογικού του Κέντρου, στη Λεμεσό, εργαζόμαστε για 
την καλύτερη υγεία όλων. Με αφοσίωση στην ιατρική επιστήμη και τις σύγχρονες κατακτήσεις της, συνδυάζουμε την υψηλή τεχνολογία των ιατρικών μηχανημάτων με τη βαθιά γνώση για την ανθρώπινη καρδιά, ώστε να προβλέψουμε, να συμβουλέψουμε και –όταν χρειάζεται- να θεραπεύσουμε.

Ο Δρ Ζαχαρίας Κουννής, αριστούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Postgraduate Medical Institute of Education of Arm of Massachusetts Medical Society, έχει ειδικευτεί και αφιερώσει την καριέρα του στην καρδιολογία. Ενεργό μέλος της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας, συμμετέχει συστηματικά σε συνέδρια και παρακολουθεί από την πρώτη γραμμή τις εξελίξεις στην καρδιολογία, στις οποίες ανελλιπώς εκπαιδεύεται, ώστε να προσφέρει κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες, ακριβέστερες διαγνώσεις και αποτελεσματικότερη πρόβλεψη.

Στην πολυετή του ιατρική πορεία, ο Δρ Κουννής εργάστηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε τομείς όπως η κλινική καρδιολογία, η εντατική παρακολούθηση και θεραπεία οξέων καρδιολογικών περιστατικών, η προνοσοκομειακή νοσηλεία του οξέως εμφράγματος του μυοκαρδίου, η υπερηχοκαρδιογραφία Doppler και η δισοφάγειος υπερηχογραφία, η επεμβατική καρδιολογία, η αγγειοπλαστική και stents, οι δοκιμασίες (τεστ) κοπώσεως και η πυρηνική καρδιολογία. Από το 2003 που εγκαινίασε το Καρδιολογικό Κέντρο Ζαχαρία Κουννή στη Λεμεσό, σε άμεση σύνδεση με την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Καρδιολογική εταιρεία, διοχετεύει την εμπειρία και τις γνώσεις του στην πρόβλεψη και τη θεραπεία των καρδιολογικών παθήσεων, προκειμένου όλοι απολαμβάνουν μια καλή, ποιοτική ζωή, όλοι να ζουν με την καρδιά τους.

Το καρδιολογικό κέντρο Ζαχαρίας Κουννής, και ο γιατρός προσωπικά, παρακολουθούν διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και ανανεώνουν τον εξοπλισμό του ιατρείου με τελευταίας γενιάς μηχανήματα. Μετά την ανακαίνιση του 2016, τα νέα ιατρικά μηχανήματα που προστέθηκαν στο κέντρο, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία του Δρ. Κουννή, δίνουν νέες δυνατότητες διάγνωσης και θεραπείας, καθώς επιτρέπουν την πρόσβαση σε σημεία της καρδιάς και του καρδιαγγειακού συστήματος με τρόπο μοναδικό και πρωτοφανή. Το πλήθος των πληροφοριών επιτρέπουν στο ιατρικό team να έχει καλύτερη εικόνα για την υγεία του εξεταζόμενου, όχι μόνο για τη χρονική στιγμή της εξέτασης, αλλά και για το μέλλον και να παρέχει αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία -με άμεση εισαγωγή για βραχεία νοσηλεία και στενή παρακολούθηση από τον ιατρό και όλη την ομάδα.

Αναζητηση

Επικοινωνία

Βασιλέως Κωνσταντίνου Ά 129,
Λεμεσός 3080, Κύπρος

Τηλέφωνο: +357 25389696
Fax: +357 25736244

Ηλ. Διεύθυνση: info@zkounnis.com

Τοποθεσία